Taakgroep Kerk naar Buiten

Wat houd deze taakgroep precies in, wat zijn onze activiteiten.

Als Taakgroep willen we het geloof uitdragen door verschillende activiteiten.
Wat is het beste nieuws dat je ooit hebt gehoord?
Denk jij soms ook wel eens na over het geloof en over de Bijbel? Loop je rond met vragen waar je het antwoord niet op weet? Of wil je meer weten over wie Jezus of God voor jou is? Dan is een cursus echt wat voor jou, zie info Alpha cursus! Wij kunnen samen met u op zoek naar antwoorden over Jezus en over God en we proberen samen meer over Hem te weten te komen. Dit doen we op een laagdrempelige manier, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Vind je het nou spannend om alleen te komen, kom gerust samen met een vriend, vriendin, zus of broer.

Er is een mogelijkheid om 1 op 1 meer van Jezus en de bijbel te weten te komen, maar er is ook een mogelijkheid om bij een cursus aan te sluiten. 1 op 1 kan het met iemand van de taakgroep of een gelovige die u kent en vertrouwd, waar u afspraken mee maakt. Neem vrijblijvend contact op via kerknaarbuiten777@gmail.com