Zondag na kerktijd zijn er leuke activiteiten te doen. Voor de jeugd vanaf 10 jaar tot en met iedereen die zich jeugd voelt, is er een programma met leuke spelletjes op het oude Asonia terrein. Na de kerk zullen we verzamelen op de parkeerplaats en met z’n allen ernaartoe fietsen. Voor de rest is er koffie/thee en wat lekkers bij de bar, waarna er leuke spelletjes te doen zijn in en rondom de kerk. Om 13:30 uur willen we met elkaar gaan eten. De jeugd is dan ook weer terug in de kerk. Er kan tussen twee opties gekozen worden: lunchen met lekkere broodjes, soep etc. of buiten BBQ’en. Als alles op is, zullen we gezamenlijk met elkaar afsluiten in de kerk met het ‘Dilemma op zondag’ spel. U kunt zich alleen vandaag nog aanmelden (formulieren in het voorportaal).

Geef je ook op als je alleen koffie of thee wilt komen drinken. We hopen dat jullie er al zin in hebben. Wij in ieder geval wel! Groetjes van de startweekend commissie, Annelies, Clementine, Cora, Eline, Marjolein, Monique en Sandra.