De gebedsweek gaat onder de huidige corona maatregelen toch anders als in Mozaïek gemeld. Tot onze spijt hebben we besloten om helemaal geen samenkomst te organiseren, niet binnen maar ook niet buiten.

We bieden wel de volgende mogelijkheden aan om toch de gebedsweek te houden: Indien u de week van 16 t/m 23 januari wilt bidden kunt u dat op eigen gelegenheid doen. Dat betekent op een plaats en tijd die voor u het beste uitkomt. U kunt zelf ook iemand uitnodigen met wie u wilt bidden.

Dagelijks wordt er een vlog op een YouTube kanaal geplaatst die u kunt bekijken, deze wordt u toegezonden. Aan de hand van het boekje wat u bij Feiko Mantel kunt krijgen 06-37134200 kunt u t.a.v. het aangegeven onderwerp overdenken en in gebed brengen.

Mag ik u aanmoedigen om te blijven bidden, gelukkig kan dat altijd onder alle omstandigheden. Schroom alstublieft niet om te bellen voor contact of vragen.