Elk jaar in februari gaan we langs de deuren om bossen tulpen te verkopen voor de Stichting Hart voor Moldavië. Vanwege de corona maatregelen moeten we het dit jaar wat anders vorm geven… We hopen natuurlijk dat u ook dit jaar bereidt bent om tulpen te kopen zodat de projecten in Moldavië kunnen doorgaan, want ze hebben onze steun keihard nodig, juist nu! Zie voor meer info: www.hartvoormoldavie.nl.

Op zaterdag 20 februari zullen we van 10:00-16:00 uur bij de Dekamarkt staan om de tulpen te verkopen. Twee bossen voor € 5,= (meer mag ook!) Alleen contant betalen!!!
U kunt de tulpen ook bestellen vóór 20 februari en laten bezorgen op woensdag 24 februari tussen 15:00 tot 17:00 en 18:00 tot 20:00 uur. U kunt aan Annemarie Kooiman doorgeven hoeveel bossen u wilt en op welke manier u wilt betalen.

Via de bank graag vóór 20 februari het bedrag overmaken naar:
NL08 RABO 0302 4047 83 t.n.v. Z.W.O.-commissie Gereformeerde Kerk Andijk onder vermelding van Tulpen voor Moldavië. Of u kunt contant betalen op de 24e als we de tulpen bezorgen. U kunt Annemarie bellen () 06-42836907) of mailen (* annemarie@nannekooiman.nl).
Verder is er de mogelijkheid om in de twee weken van 22 februari tot 7 maart tulpen aan de weg te kopen t.b.v. Moldavië! De locaties: Dijkgraaf Grootweg 2, Klamptweid 74 en Handelsweg 39 en andere locaties worden via de Andijker bekend gemaakt.

We hopen op een mooi resultaat! Alvast hartelijk dank voor uw bijdragen.

Namens de ZWO commissie Ger. kerk Andijk, Annemarie Kooiman