Het ziet er naar uit dat er geen mogelijkheid is om dit jaar wijkmiddagen te organiseren, dat is erg jammer, maar we hebben nagedacht over een alternatief. Om toch de verbondenheid in de wijken te vergroten hebben we het volgende bedacht: Iedereen die mee wil doen meldt zich aan bij de ouderling of contactpersoon van zijn wijk. Het wijkteam koppelt mensen, paren of gezinnen. De contactpersoon neemt contact op over de koppeling. U krijgt dus bericht om contact op te nemen met iemand anders in de wijk. Denk aan bellen, beeldbellen, een kaartje in de bus, even aanbellen en een praatje op gepaste afstand, een veilig bezoekje door één persoon. Probeer iets uit te wisselen wat jou troost, hoe je steun hebt aan je geloof of wat je op de been houdt. Kinderen kunnen tekeningen maken, gebruik je fantasie. Iedereen mag zich opgeven voor 16 februari. U krijgt in het weekend van 27 februari bericht en het is de bedoeling om voor 7 maart het eerste contact te hebben gelegd.
Eigenlijk hopen we dat IEDEREEN mee doet! Verbonden door ons geloof!
Namens de pastorale kerkenraad, Janny Zwagerman-Bloemendaal. Tel. 0228-591524, e-mail:  Bloemz62@gmail.com