Van 17 t/m 24 januari is weer de Week van gebed.

In bijzondere tijden gaan we op een andere manier invulling geven als we de afgelopen jaren gedaan hebben. Het thema voor 2021 is ‘Blijf in mijn Liefde’.
Het is zoeken naar de verbinding met jezelf, met Jezus Christus, met elkaar en onze roeping en getuigenis naar de wereld.
We hebben besloten om van maandag 18 t/m donderdag 21 januari vanuit verschillende locaties waaronder:
· Andijk: Gereformeerde kerk, Middenweg 4;
· Enkhuizen: De Levend Water gemeente, aan Wegje 4 en
· Bovenkarspel bij de familie Oosterhuis, adres Hark 1,
· Hoogkarspel bij Arno van Engelenburg, Vangershof 25,

met groepje van 2 à 3 man te gaan wandelen. Tijdens deze wandeling gaan we bidden met de aangegeven gebedspunten waar wereldwijd voor wordt gebeden, aangevuld met plaatselijke punten. Iedereen staat vrij om ook te bidden voor de zaken die ter plekke naar boven komen. We starten de avonden om 20 uur.
We hopen u allen te verwelkomen, verbonden in Jezus Christus. Wijzigingen voorbehouden afhankelijk van de dan geldende coronaregels.

Mvg Feiko Mantel namens de taakgroep kerk naar buiten.