De dagen worden korter, de avonden langer en buiten wordt het kouder. Wat is er leuker om dan ouderwets een avondje spelletjes doen. Op vrijdag 13 november gaan we, als TFC van de familie Wierstra, een online bingo-avond organiseren. En jij kunt mee doen! Wat zo heerlijk is, je kunt dan gewoon thuisblijven. Achter je laptop, verbonden met alle andere deelnemers en lekker dicht bij de kachel.
Over de kachel gesproken; dat wordt ook het doel van deze avond. De winter in Mozambique is net achter de rug. Maar wat is het koud geweest! (voor Afrikaanse begrippen) De temperatuur daalde ’s-Avonds naar 10 à 12 graden. Dat is afzien geweest voor de Wierstraatjes. Gelukkig is er een kachel aan hen geschonken, maar deze staat nog in Nederland. Wat wij tijdens de bingo-avond willen bereiken is, voldoende geld in zamelen om de kachel naar Mozambique te vervoeren en deze daar aan te kunnen sluiten.
Doe je mee? Stuur dan een berichtje naar: Tfcwierstra@gmail.com
De kosten voor deze avond zijn € 30,00 Daarvoor krijg je 3 bingo-kaarten.
Er zijn leuke/mooie prijzen te winnen en iedere deelnemer krijgt vooraf een goodiebag thuisbezorgd.
Wanneer: Vrijdagavond 13 november
Aanvang: 20.00 uur
Gastheer: Frank de Bruijn
Aanmelden voor: zondag 8 november
Leoni en Daniel zullen er ook bij zijn!