Door de Corona maatregelen zijn we dit jaar beperkt in de mogelijkheden om het startweekend te vieren. Toch hopen we op een mooie dienst op 20 september en daarmee het nieuwe seizoen op een goede manier te starten. Er zal slechts een deel van de mensen in de kerk zijn en een ander deel zit thuis te kijken.

Zelfs koffiedrinken na de dienst is problematisch, daarom hebben we het volgende bedacht: De mensen die thuis naar de dienst kijken hangen de vlag uit, dat houdt wel in dat ze er op rekenen moeten dat er misschien visite komt.

De mensen die de dienst wel bezoeken gaan na de dienst namelijk op pad en mogen bij een huis waar de vlag uithangt aanbellen om daar koffie te drinken!
Als er al anderen zijn, ga je gewoon verder naar een andere vlag. Zo hopen we elkaar toch te ontmoeten! Woon je niet in Andijk, maar wil je wel mee doen