Nu we weer allemaal naar de kerk mogen komen op zondagmorgen is er voor sommige gemeenteleden wellicht weer behoefte aan vervoer. Het ‘kerktaxi-systeem’ is voor iedereen, die zelf niet in de gelegenheid is om voor vervoer te zorgen. Het hele jaar rond is er een diaken of gemeentelid beschikbaar die op afroep mensen ophaalt en na de kerkdienst weer thuis brengt. Sommige ouderen maken daar wekelijks gebruik van. Andere mensen zijn tijdelijk minder mobiel en rijden een aantal weken of maanden mee. Maar ook gemeenteleden die b.v. met gladheid of winterse weersomstandigheden niet op de fiets durven te stappen mogen bellen voor vervoer. Diaken Gerard de Kroon is verantwoordelijk voor het coördineren van de chauffeurs en hem kunt u ook bellen of mailen als u gebruik wilt maken van de kerktaxi.☎ 0228-593320 of  06-25241208 of mail naar * fam.dekroon@quicknet.nl.