Kerkdiensten-kinderen 0 tm 12 2016-11-12T11:13:47+00:00

Kinderen tijdens de zondagmorgendiensten

Natuurlijk zijn ook kinderen welkom op zondagmorgen.
Er is een oppasdienst voor de allerkleinsten en er zijn nevendiensten voor de oudere kindern.

Crèche

Een fijne plek voor de kleinsten tijdens de kerkdienst.
Iedere zondag zijn de kinderen van 0 t/m 3 jaar van harte welkom bij de crèche.
De zaal staat dan vol met fietsjes, een glijbaan, duplo, auto’s, poppen, boekjes en ga zo maar door.
Ook zijn er boxen, wippertjes en campingbedjes voor de allerkleinsten. Op de achtergrond zetten we vaak een leuke kinder-cd op.

Elke week zijn er 3 mensen die op de kinderen passen.
Rond half 11 drinken de kinderen hun drinken op en krijgen ze een koekje.

Voordat de dominee de zegen meegeeft in de kerk mogen de ouders de kinderen ophalen, zodat ook de kleinsten dan in de kerk zijn.
Het is fijn dat we dan met de hele gemeente bij elkaar zijn.
Met elkaar proberen we er iedere zondag weer een fijne tijd van te maken!

Kindernevendienst

Met de kinderen staat de leiding iedere zondag stil bij wie God is en wie God voor de kinderen wil zijn.
Door middel van zingen, gebed, het lezen van verhalen maar ook kleuren, tekenen en het voeren van gesprekken brengen we de kinderen bij dat zij bij God horen en dit in hun leven mogen blijven ontdekken.

Alle kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen iedere week weer naar de kindernevendienst komen om hier steeds een zinvolle en leuke tijd te ervaren, allemaal welkom!