Christianity Explored

Wat is het beste nieuws dat je ooit hebt gehoord?

Denk jij soms ook wel eens na over het geloof en over de Bijbel? Loop je rond met vragen waar je het antwoord niet op weet? Of wil je meer weten over wie Jezus of God voor jou is?
Dan is deze cursus echt wat voor jou! Zoals de naam van de cursus al zegt: we gaan samen op zoek naar antwoorden over Jezus en over God en we proberen samen meer over Hem te weten te komen. Dit doen we op een laagdrempelige manier, met veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht.
Vind je het nou spannend om alleen te komen, neem gerust een vriend, vriendin, zus of broer mee.

Wat houdt de cursus precies in? Het is een cursus voor mensen die meer willen weten over het christelijke geloof. Aan de hand van een film, waarin een onderwerp wordt behandeld, gaan we met elkaar in gesprek. Dit gebeurt op een ontspannen manier, waarin ook ruimte is voor eigen vragen. De cursus is vrijblijvend en laagdrempelig en voor iedereen, ongeacht je leeftijd. De avond starten we met een gezamenlijke maaltijd, na de maaltijd starten we dan met de cursus en deze zal om 21.00 uur afgelopen zijn. Er zijn zeven cursus avonden die elke week worden gegeven. De cursus wordt u gratis aangeboden door de gereformeerde kerk van Andijk

Alle informatie even op een rijtje
Wat: In 7 zondag avonden behandelen we de cursus Christianity Explored
Wanneer: De eerste cursus avond start op zondag 8 januari 2017
Waar: de Lichtboei (Hoekweg 12 in Andijk)
Tijdstip: We beginnen om 18.00 uur met een warme maaltijd. De avond zal rond 20.30 uur afgelopen zijn.
Voor wie: Voor iedereen die meer wil weten over het geloof

Iedereen is van harte welkom.
We hopen dat je komt!

 

Voor info en/of opgave kunt u contact opnemen met Melissa Groot-Gootjes,
 0228-528807.