Datum:         26 februari 2020

Tijd:             20:00 uur, vanaf 19:45 uur koffie en thee       

Locatie:         Lichtboei, Hoekweg 12

Doelgroep:     Ouders van kinderen tot en met 18 jaar

Leiding:         Gea Pasterkamp, Ilse Doef en Erna Bloemendaal

Contact:        gezinnencafe@gereformeerderkerkandijk.nl

 

In 2018 was het thema van de Week van de Opvoeding ‘Opvoeden is samenspel’. Speciaal voor deze week is een spel ontwikkeld. Opvoeden en opgroeien lijken de normaalste zaak van de wereld en toch gaat het niet altijd vanzelf. Iedere ouder en medeopvoeder heeft vroeg of laat wel een vraag. Dan is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. We kunnen van elkaar leren.

Dit spel is een vrolijk middel om ervaringen uit te wisselen, op ideeën te komen en zich bewust te worden van de mogelijkheden in geloofsopvoeding. Door middel van vragen en filmfragmenten gaan we in groepjes het spel spelen. Thema’s die aan bod komen zijn: ‘Hard werken zo’n relatie’; ‘Als de kinderbijbel je kinderen niet aanspreekt’; ‘Als je kind er niets van gelooft’; ‘Bidden voor het eten’ en nog een aantal thema’s.

Komen jullie samen of alleen dat maakt niet uit. We gaan het spel met elkaar spelen. We hopen op mooie opbouwende gesprekken in een gezellige sfeer.