Data:               Maandagavond 4 en 18 november en 2 en 16 december        

Tijd:                 19:45 – 21:15 uur          

Locatie:            Torenzaal

Doelgroep:       (jong)volwassenen van rond 20 tot 35 jaar

Organisatie:     ds. Koos Staat

Opgave:           Voor 31 oktober via: j.staat@mac.com

Wat kunnen we leren van Jozef, Elia, Ruth en Petrus?

Tussen je 20ste en je 35ste jaar beleef je in een enerverende levensfase. Je bent volwassen!

Kenmerkend voor deze fase is dat je in volle verantwoordelijkheid allerlei bindingen aangaat.

Het is de tijd van wel of geen partnerkeuze, je beroepskeuze en woonplaatskeuze. Je gaat financiële verplichtingen aan (bijvoorbeeld een hypotheek) en wellicht zijn of komen er kinderen. Al deze keuzes zijn bepalend voor de rest van het leven.

Soms loop je tegen problemen aan. Je vraagt je af of je wel de juiste keuzes maakt. Misschien doe je enorm je best, maar dingen lukken gewoon niet. Of het gaat goed, maar je vraagt je af: wat is de volgende stap?

De bijbel kan, ook als het om praktische levenszaken gaat, veel behulpzamer dan wij vaak denken. Bovendien mogen we een beroep doen op Gods leiding. Ik zie er naar uit met jullie aan de hand van enkele bijbelse personen over dezelfde soort levensvragen te spreken als die jullie bezighouden. Welkom!

Ds. Koos Staat