Op zaterdag 7 december 2019 is er vanaf 19.30 uur ‘Andijk zingt naar de Kerst’. Een groot advents/kerstconcert met medewerking van het befaamde Sneeker  Mannenkoor Edoza o.l.v. Jan Hibma. Daarnaast is er samenzang van bekende traditionele kerstliederen en vormt het zo een mooi geheel. Niemand minder dan Dirk Out (orgel), Laurence Fierens (vleugel) en Erica Vogel (zang en fluit) komen de begeleiding van de koor- en samenzang verzorgen en verzorgen ook solo’s. Het wordt een fantastisch kerstconcert!

Het concert in de Gereformeerde kerk aan de Middenweg 4 te Andijk begint om 19.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 15,00 – kinderen t/m 15 jr. € 5,00. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Verdere info: www.zingenenzo.com