Gospelkoor Edoza tijdens kunst & tuinroute

Zaterdag 25 mei zullen er allerlei activiteiten in en om de gereformeerde kerk zijn. Natuurlijk is de kerk te bezichtigen en kan de toren worden beklommen. U kunt er schilderijen bekijken
van Henk Nierop, Israël producten kopen en de hele dag treedt het koor Edoza op.

Edoza is al 40 jaar hét gospelkoor van de Grote Kerk in Hilversum. Doelstelling van het koor is het evangelie uitdragen door te zingen. De naam Edoza is dan ook de afkorting van Evangelie DOor ZAng. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelse en Nederlandse gospel- en worshipliederen.

Het koor verleend jaarlijks medewerking aan evenementen en diensten van kerken uit de regio, kerkdiensten en vieringen in verzorgingshuizen. Maar ook de Volkskerstzang in Naarden en
Hilversum en bijdragen aan ledendagen van KRO/NCRV hebben reeds op de agenda gestaan. Ook organiseert het koor op gezette tijden een eigen concert. Het 31 leden tellende koor staat onder
de enthousiaste en deskundige leiding van dirigent David Niemeijer. Muzikaal wordt het koor in de basis begeleidt door Louis van Oosterom op piano. Daarnaast wordt ook wel gebruik gemaakt van cajon / slagwerk, hammond, gitaar etc.

Kijk voor meer informatie op de website: http://gospelkooredoza.nl/

Edoza zal een mini concert geven van 11.00 uur tot 11.45 uur en van 13.00 uur tot 13.45 uur.

2019-05-10T16:20:05+00:00 10 mei 2019|