20 januari: Week van Gebed 2019

Aanvang:     Van 20.00 uur tot 21.00 uur
Plaats:          Gereformeerde kerk Andijk, Middenweg 4 en
                        Levend Water Gemeente Enkhuizen, Wegje 4
Leiding:       Feiko Mantel en Wil Gorter (Raad van Kerken)
Contact:       Feiko Mantel en Wil Gorter (Raad van Kerken)

Gebed is een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse christelijke leven. Dit kunnen we thuis doen, maar het is ook goed om hiervoor in de kerk samen te komen. En dan met christenen uit de verschillende kerken in de omtrek. We zijn één in Christus, laten we dan ook samen bidden voor eenheid in West-Friesland en de rest van de wereld. Komend jaar zullen christenen uit Indonesië de inhoud van de week van gebed vormgeven aan de hand van Deuteronomium 16 vers 11-20. Rond de zomer zal dit worden gepubliceerd. Maar zet de week alvast in jullie agenda en kom 1 of meerdere keren meebidden, iedereen kan het en iedereen is welkom.

De week start met een gezamenlijke kerkdienst bij de Baptisten Gemeente in Enkhuizen. De kerkdienst in Andijk vindt ook gewoon plaats. Maar iedereen is welkom en nadat we de week hebben gebeden zullen we afsluiten met een Praise avond, dit was afgelopen jaar een feest dus hebben de intentie dit weer te organiseren.

Ook de raad van kerken organiseert een samenkomst in deze week en wel op zondag 20 januari.

2018-12-29T10:46:33+00:00 16 december 2018|