30 januari: Film ‘War Room’ Gebed is een krachtig wapen

Datum:         30 januari
Aanvang:     19.45 uur, inloop vanaf 19.20 uur.
Plaats:          Achterzaal
Contact:       Pastoraal Team, Esther de Vries, 0228-597006, devriezen@quicknet.nl
Opgave:        Niet nodig

Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een ‘war room’ moet opzetten om te bidden voor haar gezin.

Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging, dat overwinningen niet toevallig zijn, bewezen wordt.

2018-09-24T19:49:30+00:00 15 december 2018|