21 januari 2019: Belijdeniscatechisatie

Data:             21 januari 2019 en een aantal vervolgavonden
Aanvang:     19.45 uur
Plaats:          Kerkenraadskamer (boven in de kerk)
Leiding:       ds. Koos Staat
Doelgroep:  Iedereen die overweegt openbare geloofsbelijdenis te doen
Opgave:        vóór 14 januari via j.staat@gereformeerdekerkandijk.nl

Belijdenis afleggen van je geloof, voorin de kerk, is een hele stap. Zeker in onze tijd, waarin veel mensen om ons heen weinig aandacht geven aan God, steek je beslist je nek uit wanneer je openlijk laat weten dat jij, tegen de grote stroom in, je juist wel wilt laten leiden door de God van de Bijbel. Niemand zal zo’n stap lichtvaardig zetten en daarom is het goed om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Wat doe ik eigenlijk als ik zeg in God te geloven? En wat beloof ik, wanneer ik zeg achter Jezus aan te willen gaan?

Als bij jou de gedachte leeft om belijdenis te doen, wil ik je graag uitnodigen voor een eerste oriënterende gespreksavond op maandag 21 januari 2019 in de Torenzaal.

Met wie daarna de belijdeniscatechisatie willen volgen, kiezen we in overleg geschikte data uit waarop iedereen aanwezig kan zijn. Reken op ongeveer vijf avonden.

Via de mail kun je je opgeven. Welkom!

ds. Koos Staat

Meldt u aan voor 14 januari 2019