5 november: Opfriscursus In Gesprek met…..

Data:                       5 november en 19 november, 3 december en 17 december
Tijd:                        19.45 uur – 21.15 uur
Plaats:                    Torenzaal
Leiding:                 ds. Koos Staat
Doelgroep:           Midlifers m/v (leeftijd 35-50 / 55 jaar)
Opgave:                 Vóór 1 november via j.staat@gereformeerdekerkandijk.nl

Als je tussen de 35 en 50/55 jaar oud bent, weet je wel zo ongeveer hoe het leven in elkaar zit. Daar heb je geen midlifecrisis voor nodig. Je hebt bepaalde keuzes gemaakt, je hebt successen gekend en misschien ook wel een paar mislukkingen.

Wat we in die leeftijd gemeen hebben zijn vragen als: En hoe nu verder? Is dit het nu? Wil ik nog eens wat anders?

Het lijkt mij mooi om daar met jullie over in gesprek te gaan.

En daarbij wil ik ook het geloof betrekken. Grote kans dat jij christelijk bent opgevoed, maar ook als dat niet zo is, kan het leerzaam zijn om van elkaar te horen in hoeverre de Bijbel en de kerk voor jou (nog) ‘leven’. Zou dat geloof misschien een opfrisbeurt kunnen gebruiken?

We gaan op vier avonden in gesprek met elkaar én met een bepaalde persoon uit de Bijbel: Jozef, Ruth, David en Petrus. We lezen de verhalen over hen, die zich afspeelden zo halverwege hun leven. Voor welke keuzes kwamen ze staan en hoe gingen ze daarmee om? Laten we nagaan of deze mensen ons kunnen opfrissen. Welkom!

ds. Koos Staat

Meldt u aan voor 1 november