Kerk naar Buiten …. en de Andijkers naar buiten! Naar buiten om elkaar te ontmoeten, om van oost tot west te genieten van gastvrijheid in tuinen, kerken en andere locaties. Verrassende en stimulerende ontmoetingen met Andijkers die anderen laten meegenieten van hun hobby’s en creatieve talenten.

Dát was in 2011 de motivatie van de Evangelisatiecommissie om het initiatief te nemen tot de organisatie van een Andijker Kunst- & Tuinroute. De route werd een succes en van de ontmoetingen werd genoten.

Het succes leidde tot een jaarlijks terugkerende dag van gastvrijheid en leuke ontmoetingen, georganiseerd door een team van enthousiaste mensen.De samenstelling van het team wisselde met de jaren

(dit jaar Rimi de Vries, Janneke Groot, Claudia de Kroon, Kees Koopman en Gerard de Kroon) en de Evangelisatiecommissie heet nu ‘taakgroep Kerk naar Buiten’ maar wat bleef was de motivatie: ontmoetingen buiten onze eigen kerkelijke gemeente stimuleren.

De dit jaar voor de achtste maal georganiseerde route belooft weer een prachtige dag te worden met ook dit jaar weer verrassende ontmoetingen met creatieve hobbyisten en hun passie in niet eerder voor routegangers opengestelde tuinen en huizen. Met dank aan de deelnemers en aan de medewerking die het organiserende team van diverse kanten kreeg.

De Kunst- & Tuinroute 2018: een evenement om niet te missen!

Zaterdag 26 mei, route open van 11:00 tot 17:00 uur.

Er kan gestart worden op 4 plaatsen:

– bij ons kerkgebouw,

– bij de R.K. Kerk (Bangert 26),

– bij De Kapel (Middenweg 48) en

– bij de familie Groot-Bultsma (Hornpad 2).

U krijgt een plattegrond mee met daarop de locaties en informatie over de exposities. U kunt de nummers volgen, maar een eigen route uitstippelen kan natuurlijk ook. Deelname is gratis. Doe mee, geniet mee! Tot ziens!