Op woensdag 21 maart zal de jaarlijkse gemeenteavond zijn. Naast een terugblik op het afgelopen jaar gemeentezijn en het doorspreken van de financiën zullen we dit jaar nadenken over “omgaan met verscheidenheid binnen de gemeente”. In het afgelopen Appèl heeft u hier al het een en ander over kunnen lezen. Daarnaast heeft in het afgelopen Appèl ook een stuk gestaan over de financiën. Er zal – net als in de afgelopen jaren – geen apart financieel jaarboekje meer verspreid zal worden. Mocht u toch de financiële gegevens door willen nemen vóór de gemeenteavond dan kunt u contact opnemen met Michel Haak (michel@indehaak.nl) of 06-53921885. Hij stuurt u dan de belangrijkste financiële overzichten toe. We hopen u op 21 maart te mogen begroeten op de gemeenteavond! De avond begint om 19.45 uur, maar vanaf 19.15 uur zal de koffie en thee klaar staan.

Namens de kerkenraad, scriba P.C. Bloemendaal.