Zaterdag 8 december 2018 voert Oratoriumvereniging Stem en Snaren het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uit in de Westerkerk te Enkhuizen.

Op 7 februari en op 14 maart aanstaande van 20.00-22.00 uur gaan de kennismakingsavonden met het koor èn met het Weihnachtsoratorium in de Nutszaal te Enkhuizen van start.

Alleen op 7 februari geeft dirigent Marcel Joosen voorafgaand aan de repetitie een korte uiteenzetting over het Weihnachtsoratorium.

De kennismakingsavonden zijn vrijblijvend. Wie besluit het Weihnachtsoratorium mee te zingen op 8 december kan zich aanmelden als projectlid voor de duur van de instudeerperiode en uitvoering. De kosten hiervoor bedragen € 120

De wekelijkse repetities voor het Weihnachtsoratorium starten op 9 mei en zijn daarna op de woensdagavonden van 20.00-22.00 uur in de Nutszaal te Enkhuizen (achter de Hema). Er is parkeergelegenheid bij de Nutszaal. Voor treinreizigers: de Nutszaal ligt op circa 5 à 10 minuten lopen vanaf station Enkhuizen.

De generale repetitie voorafgaand aan het concert zal zijn op zaterdag 1 december, van 13.30-16.30 uur in de Westerkerk te Enkhuizen.

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met het secretariaat, e-mailadres: info@stemensnaren.nl of met Jelly Vriend, e-mailadres: jellyvriend.sens@gmail.com.